Многофункционални програмируеми модули с различни режими на работа

Програмируем Модул Едноканален MA1

Многофункционалният модул MA1 служи за дистанционно управление при включване и изключване на електрически вериги. Използва се също за осветление, помпи, градинско и капково напояване, дистанционно палене на автомобили, заключващи системи и други. Към модула получавате безплатно дистанционно управление D120.

Цена: 38.00 лева

Пълно Описание

Програмируем Модул

Едноканален MB1

Многофункционалният модул MB1 служи за дистанционно управление при включване и изключване на електрически вериги. Използва се също за осветление, помпи, градинско и капково напояване, дистанционно палене на автомобили, заключващи системи и други.

Цена: 38.00 лева

Пълно Описание

Програмируем Модул

Едноканален MC1

Многофункционалният модул MB1 служи за дистанционно управление при включване и изключване на електрически вериги. Използва се също за осветление, помпи, градинско и капково напояване, дистанционно палене на автомобили, заключващи системи и други. Поддържа до 250 дистанционни и захранващото напрежение е 12-36 AC/DC.

Цена: 49.00 лева

Пълно Описание

Програмируем Модул Двуканален MA2

Многофункционалният модул MA2 има 8 режима на работа. Предимно се използва за задвижване на гаражни врати, охранителни ролетки и щори. Също така може да бъде използван за автоаларми, централно заключване и за дистанционно управление на осветление. Към програмируем модул MA2 получавате безплатно дистанционно управление D120.

Цена: 40.00 лева

Пълно Описание

Програмируем Модул Двуканален MB2

Многофункционалният модул MB2 има 3 режима на работа: импулсен режим (при натискане на бутона релето се включва за 1 секунда и изключва); тригерен режим (при всяко натискане на бутона релето сменя положението си от изключено на включено); задържащ режим (колкото секунди стои натиснат бутона на дистанционното толкова стои включено релето). Използва се като разширителен модул за управление на гаражни врати, охранителни ролетки и щори. Подходящ е за дистанционно управление на осветление.

Цена: 69.00 лева

Пълно Описание

Програмируем Модул Четириканален MA4

Многофункционалният модул MA4 има 3 режима на работа (импулсен режим, тригерен режим и комбинация от двата режима). Използва се за задвижване на гаражни врати, охранителни ролетки и щори. Подходящ е за дистанционно управление на осветление. Към програмируем модул MA4 получавате безплатно дистанционно управление D200.

Цена: 59.00 лева

Пълно Описание

NoticeNEW RX-Multi Универсален приемен модул за дистанционно управление

Notice New RX-Multi e универсален приемен модул за Дистанционно управление.Модулът има два канала с възможност за запаметяване и независими релейни изходи. Поддържа голям брой дистанционни управления от водещи производители.

Захранване: от 9V AC/DC до 30V AC/DC
Независими релейни изходи
Работна честота от 300MHz до 868MHz

Цена: 59.00 лева

Пълно Описание

YET 402 WFR V2.0

Двуканален контролер с дистанционно управление и WIFI контрол с релейни изходи. Модулът се използва предимно за управление на автоматични врати, автоматични прозорци, подемни съоръжения, порти, асансьори, индустриален контрол, системи и други области. За повече информация може да погледнете пълното описанието тук.

Цена: 69.00 лева

Пълно Описание

Wi-Fi to Remote V3 RF Converter

Поддържа фиксиран код и код за обучение на дистанционни управления за повечето марки. Поддържа различни честотни ленти за дистанционно управление на SUB-1G (240MHZ ~ 930MHZ). Този продукт дава възможност на мобилния терминал да управлява дистанционно управление. За повече информация може да погледнете пълното описанието тук.

Цена: 59.00 лева

Пълно Описание

За поръчки, моля свържете се с нас на:

0889 08 08 99