Контролен блок за дистанционно и ръчно управление на гаражна врата, охранителни ролетки и щори

Контролен Блок M10

Контролен блок M10 е предназначен за дистанционно и ръчно управление на ролетки и бариери, задвижвани от реверсивни, променливотокови, асинхронни двигатели снабдени с крайни изключватели. Дистанционните управления са със скачащ код, с което се осигурява висока степен на сигурност. Паметта на контролния блок е енергонезависима с възможност за запаметяване на максимум 30 дистанционни управления.

Цена: 89.00 лева

Пълно Описание

GSM Комуникатор

Комуникаторът задейства реле при обаждане от предварително зададени телефонни номера. Максималния брой записани управляващи телефонни номера е 500. Предоставя звукова и светодиодна индикация на режимите на работа.

 Цена: 125.00 лева

Пълно Описание

Контролен Блок M20AF

Контролен Блок M20AF е предназначен за дистанционно и ръчно управление на ролетки и бариери,задвижвани от реверсивни, променливотокови, аснхронни двигатели снабдени с крайни изключватели. Дистанционните управления са със скачащ код, с което се осигурява висока степен на сигурност. Паметта е енергонезависима с възможност за запаметяване на максимум 100 дистанционни управления. Към блока получавате 2 безплатни дистанционни управления по избор.

 Цена: 99.00 лева

Пълно Описание

Контролен Блок M20AF за дистанционно управление на плъзгаща врата

Модулът е предназначен за дистанционно и ръчно управление на плъзгащи врати и бариери,задвижвани от реверсивни, променливотокови, аснхронни
двигатели снабдени с крайни изключватели. Дистанционните управления са със скачащ код, с което се осигурява висока степен на сигурност.
Паметта е енергонезависима с възможност за запаметяване на максимум 250 дистанционни управления /ДУ/.

 Цена: 140.00 лева

Пълно Описание

Мотор за ролетни щори Uniko-1M Evolution

Модел Стандартен модел 60/200
Може лесно да бъде инсталиран на ролетни врати с вал Ø48 и Ø60.

 Цена: 229.00 лева

За поръчки, моля свържете се с нас на:

0887 08 08 68