Продукти За Гаражна Врата

При нас ще намерите богата гама от продукти за електронно задвижване на гаражна врата и охранителни ролетни щори чрез дистанционно управление.

Блок за гаражна врата

Контролни Блокове

Електронните контролни блокове Ви предоставят възможност за дистанционно и ръчно управление на Вашата гаражна врата, охранителна ролетка или щора. Към всеки блок имате инструкции за монтаж и 2 безплатни дистанционни.
Виж всички
Програмируем модул за гаражна врата

Програмируеми Модули

Модулите, които предлагаме са едноканални, двуканални и четириканални. Различните модули имат от 3 до 8 режима на работа. Най-често са използвани за автоаларми, централно заключване, дистанционно управление на осветление и контрол на достъпа.
Виж всички
дистанционно управление за гаражна врата

Дистанционни Управления

Дистанционните управления са с динамичен код (скачащ код), който осигурява висока сигурност. Подходящи са за автоматика за гаражна врата, заключващи системи, управление на бариери и други.
Виж всички
Фотоклетки за гаражна врата

Фотоклетки за Обезопасяване

Комплект фотоклетки (приемаща и предаваща) за автоматични системи, портална или гаражна врата, автоматични бариери и др. Осигуряват допълнително ниво на безопасност и избягване на нежелани последици.
Виж всички

КАКВО НИ ОТЛИЧАВА

01.

Качество

Като производители на електроника за гаражна врата ние можем стриктно да следим изпъленението във всеки един етап от производството. Качеството ни е гарантирано с Европейски сертификат за безопасност.

02.

Иновация

Целта ни е постоянно да подобряваме качеството и функционалността на нашите продукти, за да може те да удовлетворяват Вашите нужди. През годините сме разработвали както мащабни, така и индивидуални поръчки.

03.

Етика

Най-важното за нас е Вие да останете доволен от закупената електроника. Начинът по който работим, от продукцията до изпращането, се върти около този принцип. За това се стремим към качествено производството и обслужване.

04.

Цена

Фактът че сами произвеждаме електрониката, а не я прекупуваме от трети лица ни дава възможност да бъдем конкурентно способни без да правим никакви компромиси. Качеството може да бъде на съвсем достъпни цени.

[ulp id=”TYV78WbdT9J9oBWl”]